Virksomheder og B2B

Professionelle services.

3Dtwix importerer og distribuerer professionelle 3D printere, og er autoriserede forhandlere af bl.a. GermanRepRap, MINGDA og FlashForge.

3D printerne findes i forskellige størrelser og med forskellig ydeevne, som gør det muligt at skræddersy en løsning der passer præcis til jeres behov.

Uanset størrelsen på jeres virksomhed, , – og om I måske gerne vil producere dele til jeres produkter eller produktion, – eller om I vil bruge 3D print i udviklingen af jeres produkter, – så kan 3Dtwix hjælpe jer med at finde den rette printer til jeres behov og formål.

Udover 3D printere, sælger 3Dtwix også Laser cuttere, CNC maskiner og Folier skærer – samt andre produkter der kan bruges til f.eks. at lave et Prototype værksted, et MakerSpace, et FabLab – eller hvad man nu vælger at kalde det.

3Dtwix søger naturligvis for installation og opsætning af 3D printerne og andet udstyr, og laver også gerne kursus og undervisning så I kommer godt i gang.

3Dtwix tilbyder også service kontrakter, – så I er sikre på at jeres 3D printere og andet udstyr altid er oppe og køre optimalt.

Kontakt os endelig for et uforpligtende møde hvor vi kan fortælle om mulighederne, og I kan få dybere kendskab til de professionelle løsninger vi tilbyder.

Vi tilbyder også at hjælpe med finansiering af udstyr som f.eks. 3Dprintere, Laser cuttere og CNC maskiner. 3Dtwix har et samarbejde med et institut for finansiel leasing. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Udover at yde service og vedligehold på vores egne produkter, tilbyder vi også at hjælpe virksomheder med service på installeret udstyr fra andre producenter, i det omfang at vi har mulighed for at udføre opgaven, få reservedele hjem osv. – Men kontakt os og hør om vi kan løse opgaven.

Desuden har 3Dtwix også mulighed for udfører konkrete print og scannings opgaver for vores kunder.

Kontakt Morten Stenbæk på telefon +45 30 46 45 01, eller email morten@3dtwix.com