Handelsbetingelser

BUTIKSOPLYSNINGER

Butiksnavn: 3Dtwix.com

Butiksejer: 3Dtwix | Agtoftsvej 5-B | DK-6400 Sønderborg

RETURADRESSE

3Dtwix
Agtoftsvej 5-B
DK-6400 Sønderborg
Denmark

E-mail: info@3dtwix.com
Telefon: +45 30 46 45 01
CVR/SE/VAT nr.: DK33235674

Har du spørgsmål – ris eller ros, er du meget velkommen til at skrive en mail.
Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.

ORDREBEKRÆFTELSE

Husk altid at anføre en korrekt mailadresse, så du modtager din ordrebekræftelse. Hvis ikke den er anført korrekt, kan du heller ikke modtage en evt. refunderings-meddelelse eller andet.

I vores webshop kan der betales med:

NETS (Dankort)
Paypal
Stripe (Visakort, Mastercard)

Reg Nr. 2720 Konto Nr. 0713 827 649 – Nordea Bank, Sønderborg


FRAGT

3Dtwix.com benytter sig primært af https://shipmondo.com/dk/ 

Prisen på fragt af dine købte vare afhænger af størrelse og vægt, og bliver så vidt muligt beregnet af systemet på købstidspunktet. Dog tager 3Dtwix forbehold for evt. fejl i beregningerne, som gør at den endelige fragtpris afviger fra det systemet har beregnet.

Gældenge fragtpriser kan findes her: https://shipmondo.com/dk/priser/

ORDRE

Når du afgiver en ordre til 3Dtwix.com, får du automatisk en bekræftelse på din bestilling, som du evt. kan udskrive.

SIKKERHED

3Dtwixs betalingssystemer er godkendte, og lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet. Al kommunikation mellem 3Dtwixs betalingssystemer og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse.

Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem 3Dtwixs Betalingssystem og Nets/PBS’s betalingsserver.

Vælger du PayPal vil der stå 3Dtwix på din bankudskrift.

LAGERET

De varer du ser i butikken er på lageret ved sidste opdatering. Lageret opdateres løbende.

LEVERINGSTID

Mange varer er på fjernlager, eller leveres direkte fra en underleverandør, – for disse, tager 3Dtwix forbehold for at der kan forekomme ekstra leveringstid udover den der er angivet i webshoppen.

Danmark: Normalt 1-5 hverdage.

Grønland, Norge, Færøerne og Europa: Pakkerne sendes første hverdag. – Forsendelsestiden er normalt 4-8 hverdage.

FORSENDELSESEMBALLAGE

Ordrer pakkes og afsendes enten i almindeligt og/eller original emballage – men vi bestræber os også på at være ’grønne’, så vi anvender også genbrugt pap, papir og plastik emballage.

FORSENDELSESMETODE

Alle pakker uanset størrelse sendes så vidt muligt med tracking nr. men som udgangspunkt ikke med forsikring.
Ved enkelte store produkter med en høj pris, anbefaler vi at der også tegnes forsikring på forsendelsen.

KUNDENS ADRESSE

Hvis kunden ikke anfører korrekt adresse på bestillingen, vil pakken komme retur og kunden skal betale for en ny forsendelse. Med de nye postregler er det meget vigtigt at alle data er 100% korrekte, og at modtagers navn står på postkasse og dør, da posten ellers ikke må aflevere pakken.

FORBEHOLD

Der tages forbehold for tryk-/ tastefejl samt for udgåede varer. Ligeledes kan det ske at farven på den fremsendte vare er en anden end den der er vist på billedet i webshoppen.

FORTRYDELSESRET/OMBYTNINGSRET

Hvis du har fortrudt købet har du 14 dages fortrydelsesret.

Kontakt os venligst FØR du sender varen retur til:

3Dtwix
Agtoftsvej 5-B
DK-6400 Sønderborg


Varen skal sendes i egnet emballage med forsikring og tracking nummer. Der skal også vedlægges en kopi af fakturaen. Husk at skrive dit registrerings- og kontonummer på sedlen.

Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, skal du selv betale returforsendelsen samt emballage. For at vi kan modtage og godkende returneringen, skal varen være i samme stand som modtaget. Returneres en vare med skader, pletter, lugtende eller i ødelagt emballage afvises returneringen.

Ved en godkendt returvare, vil det refunderende beløb blive overført hurtigst muligt, og altid inden for de i reglerne fastsatte 30 dage efter modtagelsen.

GARANTI/REKLAMATION

Der ydes 2 års reklamationsret på alle produkter (forbrugerkøb). Reklamationsretten omfatter fabrikationsfejl og mangler. Vi dækker naturligvis returforsendelsen på reklamationssager.

Skulle der mod forventning ikke være noget galt med produktet, betragtes det ikke længere som en reklamationssag. Vi forbeholder os da retten til at fakturere de forsendelsesomkostninger der måtte komme i forbindelse med returneringen af produktet til dig.

Hvis du har et problem med et produkt skal du kontakte os inden du returnerer produktet, så vi sammen kan prøve at løse problemet.

RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer købt hos 3Dtwix.com overgår til dig som forbruger eller virksomhed på forsendelsestidspunktet.

REKLAMATION

Kontakt os pr. mail og fortæl hvorfor du vil reklamere over varen. Når vi har godkendt reklamationen, gør vi et af følgende:

Du får en ny identisk vare.
Du får pengene tilbage, som du har betalt for varen.


REKLAMATIONSBEHANDLING og FORBEHOLD

Er en af de bestilte varer ødelagt eller har fejl, kan du rette henvendelse til vores support med mail. Vi vil så omgående tage os af sagen og få den løst.
Klager til vor butik behandles hurtigst muligt. Der tages forbehold for klager over varer, der:

  • Er behandlet ukorrekt i forhold til varens instruktioner.
  • Er behandlet unødigt hårdhændet.
  • Vi tager forbehold overfor tastefejl, prisændringer, udgåede varer, samt leverandørsvigt.
  • Vi forbeholder os ret til at annullere din ordre såfremt du tidligere er erklæret uønsket som kunde eller der måtte være fejl i varen eller ordren.
  • Vi forbeholder os ret til at annullere din ordre hvis det betalingskort, eller den betalingsmetode som du anvender bliver afvist, eller bliver anmærket som svindel eller lign.
  • Vi forbeholder os ret til at annullere din ordre hvis vores underleverandør ikke længere er i stand til at levere til os, eller hvis pris eller kvalitet ikke stemmer overens med det aftalte og/eller viste i webshoppen.

TID OG OMKOSTNINGER

3Dtwix yder assistance på basis af medgået tid og omkostninger til følgende takster:

  • Udvikling, Konstruktion, tegne arbejde og modellering 1050,00 kr. pr. time
  • Projektledelse, udarbejdelse af forprojekter, kravspec. mv: 1250,00 kr. pr. time
  • 3D print og scanning (maskintider). 500,00 kr. i opstart, – og 150,00 kr. pr. print time.

REJSETIMER INDENRIGS: 250,00 kr. pr. time

Kørsel iht. statens gældende takster 

De nævnte satser er ekskl. moms.

BETALING

Ved køb i shoppen – Netto kontant. Beløbet hæves først fra din konto når varen afsendes fra 3Dtwix.

Ved fakturerede ydelser fx projektarbejde, konsulent- og serviceydelser, kursus, og/eller bestillingsvarer, er betalingen 5 dage netto.

Ved store ordre, f.eks. på baggrund af udsendt tilbud, – vil betalingsbetingelserne fremgå af tilbuddet/fakturaen. Normalt er det 50% eller 100% betaling ved ordreafgivelse/godkendelse.

Ydelser faktureres løbende hver måned. Alle priser er ekskl. moms.

AFTALEFORHOLDET

3Dtwixs assistance sker i henhold til ABR 89 (Almindelige betingelser for teknisk rådgivning og bistand). Assistancen sker under kundens forsikring mv. hvorved 3Dtwixs erstatningsretslige ansvar maximalt kan beløbe sig til 50% af honoraret. Kunden forpligtiger sig til både under opgavens udførelse, og ved aflevering, at granske og godkende den udførte opgave, inden f.eks. arbejdstegninger benyttes. Dette forhold er gældende ved ydelser leveret på basis af medgået tid. Kunden påtager sig hele produktansvaret for den løste opgave.

Se/hent PDF udgaver af: ABR 89, Dansk, – ABR 89, Tysk, – ABR 89, Engelsk

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

3Dtwix.com gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Ovenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra 3Dtwix.com. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og 3Dtwix.com. Se i øvrigt vores privatlivspolitik.

-3Dtwix © Sønderborg 2020-